Märkningsalternativ 

Olika tekniker används när man skall märka en produkt, nedan har vi sammanställt några av de vanligaste metoderna.
SCREENTRYCK
Denna metod används ofta för tryck på textiler, exempelvis t-shirtar. En av de vanligaste tryckteknikerna, en prisvärd tryckteknik!

Trycket baseras på schabloner där man använder en schablon per färg.?


TAMPOTRYCK
Tampotryck används för märkning av produkter med konkava och konvexa ytor.

Men denna metod går det att få mycket fina och små detaljer. Enkelt kan man förklara att det är en silikonkudde som ?hämtar? upp trycket från en kliché och som sedan förs på produkten som ska tryckas.
Exempel på produkter som trycks med Tampmetoden är; golfbollar, pennor och muggar.
DIGITALTRYCK
Denna metod används ofta när man trycker många färger och detaljer, det finns inga begränsningar. Passar dig som vill trycka i mindre upplagor samt har kort om tid. Passar bra för produkter så som etiketter och dekaler.?


TRANSFERTRYCK
Transfertryck används vid märkning av produkter som kan vara svåra att trycka direkt på. Transfern appliceras med värme direkt på produkten, på ex. idrottskläder, västar, väskor samt plagg med dubbla textillager såsom jackor.


LASERGRAVYR
En märkningsmetod som passar många produkter, en populär produkt med lasergravyr är exklusiva pennor eller pokaler. Med lasergravyr får man ett mycket precist och rent resultat. ?Kan användas på allt från rostfritt stål till trä.


BRODYR
Brodyr görs på textila produkter såsom kläder, kepsar och väskor. Brodyr ger en exklusiv och hållbar märkning på dina plagg.