close

Besök WeBrands kontor i Stockholm 
Vi säljer Profilprodukter, företagsgåvor och reklamprodukter i hela Sverige! 

Vad är profilprodukter, reklamprodukter & profilkläder 

Presentreklam eller såkallade reklamprodukter är produkter och gåvor som företag ger till kunder, anställda och leverantörer för att göra reklam för sitt företag. Detta är ett smart sätt att sprida sitt varumärke genom. Syftet med presentreklam är att mottagaren ska komma ihåg företaget och påverka kunden till att köpa företagets produkter eller tjänster. Profilprodukter och reklamprodukter är därför en del av företagets marknadsföring och försäljning. När du ska köpa profilprodukter är det viktigt att ha en strategi och en tanke. Kontakta oss eller kom förbi vårt kontor i Stockholm om du vill se några av våra profilprodukter eller profilkläder.

Visste du att profilprodukter, reklamprodukter & profilkläder är det billigaste sättet att göra reklam genom?

Profilprodukter och profilkläder är det billigaste sättet att marknadsföra sig genom eftersom de har lägst kostnad per visning (CPI). Tänk dig hur många personer du passerar varje dag. Om du ger anställda och kunder kläder med er logga som är så snygga att de använder dem även på fritiden. Tänk dig då hur mycket er logga kommer exponeras. Presentreklam är alltså ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig genom. Med profilprodukter får du fler antal exponeringar för minst pengar.

Reklamfilmer för tv & internet 

 Profilprodukter, profilkläder & reklamprodukter

Företagsgåvor och profilprodukter bra för interna marknadsföringen 

Den interna marknadsföringen är lika viktig som den externa eftersom anställda är ansiktet utåt och anställda som känner sig uppskattade gör ett bättre jobb. Den interna marknadsföringen brukar man kalla employer branding och detta är väldigt viktigt att jobba med. Definitionen av employer brand är det som medarbetare berättar för släkt, vänner och i sitt nätverk i verkligheten och i sociala medier om hur det är att jobba hos en viss arbetsgivare. Varumärken man gillar vill man stötta så om personalen är nöjd kommer detta synas utåt. Employer brand finns vare sig man vill det eller inte. Det är inte något som du skapar, det är däremot något som du kan påverka.

Ett sätt att visa uppskattning är genom sommargåvor, julklappar och andra företagsgåvor. 79% av invånarna i Sverige uppskattar att få presenter och gåvor från arbetsgivaren. Genom att uppmuntra din personal ökar arbetsmoralen och lojaliteten till ditt företag. Hur anställda ser varumärket speglas både i utförandet av arbetsuppgifter och utåt eftersom de är ambassadörer för varumärket. Vi har företagsgåvor som hjälper ditt varumärke. Kom förbi vårt kontor i Stockholm eller boka ett möte.

Varför ska man ha profilprodukter & presentreklam på kontoret? 

Att skapa medarbetarengagemang och befästa bland annat värdeord och beteenden i organisationen skapar en teamkänsla. Att påminna om viktiga värderingar företaget står genom profilprodukter med slogans och värdeord som upprepas som mantran är ett bra sätt att gör det. Ett annan sätt är genom matchande profilkläder, det skapar en känsla av samhörighet.

Dela ut profilprodukter & presentreklam på mässa i Stockholm eller på andra platser!  

I Stockholm och på andra platser sker många mässor. Giveaways på mässa är bra att dela ut då de är nyttig profilering för ditt varumärke. Den stora utmaningen när man väljer profilprodukter är att hitta reklamprodukter som stödjer varumärket och affärsidén som också är användbara för kunden. Om man vill använda profilprodukter, profilkläder, giveaways och reklamprodukter på rätt sätt gäller det att ha en strategi och en tanke bakom produkterna. Kom förbi vårt kontor i Stockholm eller ring oss så hjälper vi dig med en strategi!

Varför ska man använda profilkläder? 

En del av varumärkes uppbyggnaden är att påverka hur omgivningen uppfattar ditt företag. Genom hårt arbete och marknadsföring får man folk att associera dina värden med ditt företag. Undermedvetet köper man hellre produkter eller tjänster från ett företag man känner till än av ett okänt företag. Genom profilkläder kan varumärket exponeras mycket. Profilkläder är vanligt att ge till personalen och till kunder.

Se till att kläderna är så snygga att de vill använda profilkläderna på fritiden för att maximera exponeringen. Det vanligaste är att man trycker loggan och företagsnamnet på profilkläderna eftersom det är detta man vill exponera. Man kan även trycka en slogan, plats man finns på t.ex. Stockholm eller något annat som är kopplat till företaget på profilkläderna. Det finns många anledningar till att använda profilkläder i Stockholm och på andra platser t.ex.

WeBrands kontor hittar du i Stockholm kom förbi och kolla på våra profilprodukter & profilkläder! 

WeBrands huvudkontor finns i Stockholm, Karlaplan. Innan satt vi också i Stockholm men på Linnegatan. 2017 flyttade vi till Bannérgatan 23. Det är enkelt att ta sig hit både med buss, tunnelbana, cykel och bil. Kontoret ligger centralt i Stockholm bara två stationer från t-centralen. Du är alltid välkommen att komma förbi Stockholmskontoret, boka ett möte eller kom förbi, välkommen hit!

Vi sitter i stockholm men vi har kunder i hela sverige 

Vårt kontor ligger i Stockholm men om du inte har vägarna förbi kan du självklart maila, ringa, eller skypa med oss. Vi har kunder från norr till söder och om du vill ha prover på våra profilprodukter eller profilkläder kan vi skicka det med posten så att du kan klämma och känna på våra produkter innan du beställer. WeBrand erbjuder personlig rådgivning och gratis korrekturen. Kontakta oss om du vill veta mer!

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt