close

Handdukar & badlakan med tryck & brodyr

Handdukar med tryck till företaget eller hemmet. Skapa unika handdukar med namn eller företagslogga.

Handdukar finns för olika tillfällen, anpassade för sport, spa, vardag och mycket mer. Se till att skapa en smakfull och snygg design så att handduken kommer användas i många år framöver och er logga exponeras.

Här kan ni hitta många sköna handdukar att välja mellan i olika prisklasser.

Du kan alltid välja om du vill ha handdukarna med tryck eller brodyr. WeBrand erbjuder alltid gratis korrektur!


Sortera

Pris

Färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Öka livslängden på dina handdukar med tryck

Ta hand om dina handdukar med tryck så lever dem längre. Handdukar är mer lättskötta än andra textilier i ditt hem trotts att de används väldigt mycket. Det finns några saker man kan tänka på för att förlänga livstiden. Om dina handdukar är frottéhanddukar, sporthanddukar i polyester eller har reklamtryck använd inte sköljmedel. Sköljmedel försämrar absorptionsförmågan i handdukar med tryck och förstörs därför. Om ni har lyxiga handdukar och vill att de ska hålla längre är det också smart att skippa sköljmedlet till dessa handdukstvättar.

Handduk med reklamtryck en perfekt giveaway!

Handdukar fungerar väldigt bra som en giveaway och gåva. Den har stor tryckyta, lång livslängd och används ofta därför hinner den exponeras mycket. Då handdukar med tryck både kan användas på stranden, i badhuset och hemma i badrummet kan de användas året runt och synas på olika platser. Därför kommer ert varumärke spridas på många platser under lång tid. Ni kan välja att trycka eller brodera loggan stort över handduken, diskret i hörnet eller smått över hela. Om man gör en stor logga syns den både när den är vikt, när den är lagd i sanden, på gräsmattan eller hänger på en krok. Du kan välja mellan tryck och brodyr på handduken och hur stort eller litet du vill.

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt