close
Ida ljusstake

Ida ljusstake

Art.nr. 480

Ida, en elegant ljusstake, har ett funktionellt handtag som förbinder fatet och hållaren. Ljusstakens handtag gör det enkelt att flytta runt hållaren och skapar en visuell helhet. Form möter funktion, och kammarljusstakens tidlösa geometri och den skålformade basen döljer det droppande vaxet. Använd inte vassa metallföremål när du rengör ljusstaken.

322,00 kr

Produktfärg: Black

Tryck
Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan beställningen blir bindande.
Material Järn
Designer Böttcher & Kayser
Serie Nordic
Skötselråd Använd en mjuk bomullstrasa med milt diskmedel. Se till att skölja av/torka bort eventuella rester av diskmedel efter rengöring. Använd inte kokhett vatten, skursvampar eller andra vassa föremål när du rengör din ljusstake. Tål inte diskmaskin. Vi rekommenderar att du inte låter ljusen brinna hela vägen ner till botten av ljusstaken eftersom det kan missfärga produkten.
Mått (BxHxD) 10x8.6x8.6 cm
Vikt 261 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.

Visa samtliga produkter från Stelton

Liknande produkter

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt