close

Gåvor till anställda och kunder

Här hittar du ett stort utbud av perfekta gåvor till anställda och kunder. 79 % av Sveriges invånare uppger att de uppskattar att få presenter och gåvor från arbetsgivaren. Genom att uppmärksamma och uppmuntra din personal ökar också arbetsmoralen och lojaliteten gentemot ditt företag.

WeBrand erbjuder ett stort urval av olika produkter och gåvor att ge till personal, leverantörer och kunder vid olika högtider. Vi har alltifrån julklappar och företagspresenter till profilprodukter anpassade för speciella tillfällen. Kolla in våra gåvokort till anställda. WeBrand erbjuder personlig rådgivning och fri korrektur, kontakta oss så hjälper vi er att hitta utmärkta gåvor till era anställda.

Sortera

Pris

Färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hur fungerar det med Skatteregler för julgåvor & företagspresenter?

Just när det gäller företagspresenter och gåvor kan det vara svårt att veta hur det fungerar med skatter och moms. Vi på WeBrand har sammanställt vilka skatteregler som gäller vid köp av julgåvor och gåvor till personal samt vid inköp av övriga företagspresenter.

Behöver ni Hjälp med korrektur & förslag på presentreklam?

Har ni funderingar? Vi har lång erfarenhet och hjälper er gärna med allt ifrån förslag på gåvor och produkter till korrektur på era tryck.
För att underlätta har vi delat in produkterna per säsong. Finner ni inte det ni söker kontakta oss så tar vi fram förslag!

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt