Alla hjärtansdag

Stärk dina kunder och anställdas relationer på alla hjärtansdag.

Glöm inte att marknadsföra ert företag med presentreklam på den dagen som förknippas med kärlek. Här hittar du allt ifrån ljus, till hjärtformade skålar och vattenflaskor med hjärtan på. Vi på WeBrand erbjuder fri korrektur, gratis skisser och personlig rådgivning. Köp dina alla hjärtansdag presenter redan idag hos WeBrand!

Vilka alla hjärtansdag produkter har WeBrand?

Den 14:e februari infaller varje år alla hjärtans dag och vi har sammanställt ett urval av produkter som passar perfekt till kärlekens dag. Här hittar du allt från hjärtformadchoklad, ballonger och doftljus till badset, ljushållare och mycket mer.

Tryck eller gravyr på gåvorna?

Önskas er företagslogga tryckt på alla hjärtans dag presenterna? Då har vi flera olika märkningsalternativ. Om du vill ha hjälp med vilken märkning som passar bäst till vilken produkt kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Varför ska man ge företagsgåvor på alla hjärtans dag?

Kopplingen till romantik och kärlek på alla hjärtans dag uppkom under medeltiden. Då startade traditionen att genom lottning para ihop ungdomar två och två inför vårens och sommarens lekar och danser. Man tror att kopplingen uppstod genom en uppfattning att fåglar i mitten på februari letade efter sina partners inför sommaren. Detta var en inspiration för pojkar och flickor att tänka över vem som skulle vara deras Valentin. Nu har alla hjärtans dag blivit en dag för alla att visa kärlek och omtanke till dem man bryr sig om. Vi har företagsgåvor att ge till kunder, leverantörer och kollegor som får deras hjärtan att slå extra för ert företag.