Julklappar för företag

Genom att ge sin personal julklappar visar du din uppskattning på ett effektivt sätt, anställda känner sig motiverade och uppskattade.

Har du funderingar gällande skatter och moms? Vi har sammanställt vilka skatteregler som gäller vid köp av julkappar och företagsgåvor för att underlätta för dig.

Köp julklappar till anställda idag och se till att personalen känner sig uppskattad då trogen personal är den bästa personalen!

Julgodis, Reklamgodis jul
Vilka julklappar har WeBrand?

WeBrand erbjuder ett stort urval av olika julklappar till anställda, leverantörer och kunder. Alltifrån generösa gåvokort, doftljus, bäddset, krukor, tofflor till fina gjutjärnsgrytor. Vi på WeBrand hjälper dig gärna att ta fram julklappsförslag utefter dina önskemål och budget.

Företagsjulklappar i kända varumärken!

Hos oss hittar du företagsjulklapparna som du själv vill ha! Med vår erfarenhet kan du känna dig trygg. Vårt sortiment är stort med många välkända varumärken så som Mannerström, Newport, Sagaform, Kosta Boda tillsammans med många fler. Letar du efter julklappar att köpa till din personal och behöver inspiration? Läs om våra julklappstips!