Bamford Fig Doftljus 300 G

Art.nr. C-FC140-2

Ett lyxigt och naturligt doftljus, en uppskattad företagsgåva!
Detta lyxiga doftljus från Bamford är naturligt doftsatt och sprider en fin blandning av söt apelsin, vetiver och basilika tillsammans med noter av cederträ, patchouli och balsamgran. Lyxig och exklusiv doft. Ett stort och generöst ljus om hela 300 g.

Ljusets vackra behållare är handblåst av frostat glas och kommer här tillsammans med ett handblåst glaslock format efter en klassisk apoteksflaska. En uppskattad gåva.

Totalt pris kr

DU FÅR ALLTID EN SKRIFTLIG OFFERT SAMT ETT DIGITALT KORREKTUR INNAN DIN ORDER ÄR BINDANDE!

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.

Bamford

Webrand är stolta återförsäljare av Bamford.
Sedan år 2006 har detta engelska hud- och spamärke tagit fram ekologiska produkter av högsta kvalitet för att skapa högkvalitativ hud- och kroppsvård.
Lyx, lugn, renhet och tidlöshet är Bamfords ledord.
Alla deras produkter är framtagna med naturen som inspiration, produkterna innehåller över 80% ekologiska ingredienser och samtliga är utvecklade och producerade i England. Som en extra kvalitetsstämpel är produkterna certifierade av Soil Association, det ledande och mest strikta certifieringsorganet i England. De ekologiska produkterna innehåller över 80% ekologiska ingredienser.


Botanic serien, i de klassiska gröna förpackningarna, är de mest populära produkterna från Bamford. Trevliga gåvoset med handtvål och bodylotion, duschkräm och badsalt. Utöver hudvården har Bamford även skapat en underbar ljus- och doftserie. Doftljusen är gjorda av 100% naturligt vax och kommer i vackert handblåst glas.
Alla Bamfords produkter är omtyckta och uppskattade gåvor att ge till personal och kunder.

Kontakt oss på WerBrand redan idag för förslag för just ditt företag!


Visa samtliga produkter från Bamford
Storlek 300 g
Brinntid Upp till 65 timmar
Övrigt 100% naturlig vax
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Antal 6 12 18
Pris/st 880,00 880,00 880,00