Kontorsmaterial

WeBrand har kontorsmaterial och reklamprodukter för det trivsamma och medvetna kontoret. Er logga ska naturligtvis vara stilfullt tryckt på era kontorsartiklar och det ska vara professionellt gjort. Reklamprodukter skickar undermedvetna signaler till hjärnan som skapar ett helhetsintryck av ert företag. Varje liten detalj påverkar med andra ord hur era lokaler och inredning uppfattas.

Kolla även på WeBrands trycksaker. Vi på WeBrand har hjälpt många företag att ta fram praktiskt och inspirerande kontorsmaterial med eget tryck och egen design. Kontakta oss om du vill veta mer!
ELIS EXTRA
ELIS EXTRA

Från 8,50 kr

Bay Matt
Bay Matt

Från 5,10 kr

Dot Rubber
Dot Rubber

Från 10,80 kr

Flow Rubber
Flow Rubber

Från 15,20 kr

View Chrome
View Chrome

Från 16,10 kr

Pure Matt Extra
Pure Matt Extra

Från 9,60 kr

Pixel Matt Chrome
Pixel Matt Chrome

Från 5,90 kr

Flow Rubber Clear
Flow Rubber Clear

Från 15,60 kr

S45 BIO
S45 BIO

Från 5,10 kr

BIO S!
BIO S!

Från 5,20 kr

Dot White
Dot White

Från 8,39 kr

Ballograf
Rondo Soft
Rondo Soft

Från 33,40 kr

Mood Extra
Mood Extra

Från 29,90 kr

Pure Black Rubber
Pure Black Rubber

Från 15,30 kr

Pure Rubber Clear
Pure Rubber Clear

Från 15,30 kr

Pure Matt
Pure Matt

Från 9,60 kr

Dot Chrome
Dot Chrome

Från 8,39 kr

E-Twenty recycle
E-Twenty recycle

Från 6,20 kr

Pixel Matt
Pixel Matt

Från 5,00 kr

Vegetal Pen Clear
Vegetal Pen Clear

Från 5,40 kr

Vilka reklamprodukter är lämpliga att trycka sin logotyp på?

Olika företag har olika behov. Pennor med tryck är alltid en självklar kontorsartikel att sätta sin logga på. Sedan varierar behovet enormt. En mäklarfirma använder till exempel ofta mappar och en advokatbyrå kanske vill ha exklusiva pennor.

vad ska man tänka på när man väljer kontorsmaterial?

När vi pratar om kontorsmaterial tänker vi på allt som man behöver på kontoret och allt material man använder till jobbet. Ett tips när man väljer kontorsmaterial är att hellre lägga lite mer pengar för att satsa på kvalitet före kvantitet. Om man lägger lite mer pengar direkt kommer kontorsmaterialet hålla längre och på så vis kommer du spara pengar. Ditt kontorsmaterial spegla vad ditt varumärke står för, välj med omsorg och välj något som passar er.

WeBrand hjälper dig med ditt kontorsmaterial med tryck!

Vi har lång erfarenhet och hjälper er gärna med rekommendationer vad som kan passa just er. Kontaktar oss så sammanställer vi ett förslag på vilka reklamprodukter, hur de kan se ut och vad det kostar. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen med personlig service och gratis korrektur!

vad ska man trycka på sitt kontorsmaterial?

Employer branding är väldigt viktigt. Att skapa medarbetarengagemang och befästa bland annat värdeord och beteenden i organisationen skapar en teamkänsla. Att påminna om viktiga värderingar företaget står på kontorsmaterialet är smart. Att tryck slogans och värdeord som upprepas som mantran är ett bra sätt att visa vad företaget står för. Vi hjälper dig med att se till att ditt tryck på kontorsmaterial håller hög kvalitet.