close

Stormsäkra paraplyer

Stormsäkra paraplyn - oumbärligt under höstens ruskigaste stormar!

Är det något man inte kan syra över så är det vädret men som man säger "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder". Stormparaplyer är därför det bästa paraplyet du kan ha då det ska klara alla väder.

Här hittar du storm säkra paraplyer i pongeepolyester med dubbla lager och vindtätt system. Håll dig torr i alla väder och köp stormparaplyer till dig och dina kollegor.

Tryck er logga på stormparaplyet och visa upp hur säkra och kvalitativa ert företag är idag!


Sortera

Pris

Färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storm säkra paraplyer med tryck

Att trycka er logga på stormparaplyet är bra för marknadsföringen. Paraplyer har en stor tryckyta därför är de en perfekt profilprodukt om man vill synas lite extra. Stormparaplyer har hög kvalitet och ska klara av vind därför är dessa paraplyn perfekta om man vill visa upp att man är ett kvalitativt och hållbart varumärke.

Vilket stormparaply passar dig?

Här finns det stormparaplyer i olika modeller och prisklasser därför kommer du hitta ett som passar just dig. Vi har lång erfarenhet så om du vill ha smakråd om vad du ska tänka på när du väljer paraply kan du kontakta oss. Kolla även in våra andra paraplyer med tryck om du vill ha något annat än ett stormparaply!

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt