Väskor och påsar

Väskor och påsar behövs alltid eftersom man i de flesta fall måste bära med sig saker. Väskor och påsar av olika slag är alltså den perfekta profilprodukten.

Visste du att om man jämför profilprodukter med annan reklam som t.ex. TV-reklam och reklam på internet är profilprodukter det billigaste sättet att marknadsföra sig genom eftersom de har lägst kostnad per visning (CPI). Ge dina anställda påsar och väskor med tryck eller er logga idag för att ert varumärke ska exponeras maximalt.
Spana även in WeBrands andra populära profilprodukter om du vill marknadsföra dig på ett smart sätt!
Öka exponeringen med väskor & påsar med tryck!

Tänk hur många människor man passerar varje dag. Ge dina anställda påsar och väskor med tryck eller er företags logga att använda inom jobbet, på resor och fritiden för att ert varumärke ska exponeras maximalt. Kolla även på vårt andra sortiment av profilprodukter, presentreklam & företagsgåvor om du vill hitta dem bästa marknadsföringsprodukterna!

Väskor och påsar med tryck eller logga!

Vi har dataväskor, tygpåsar, resväskor, sportväskor och mycket mer. Vi hjälper dig att ta fram det du behöver. Kolla på våra populära tygpåsar och tygkassar som är perfekt att använda när du handlar, går till stranden eller jobbet. WeBrand erbjuder alltid gratis korrektur och fri rådgivning. Kontakta oss idag så berättar vi mer!