close
PromoColour GRS Recycled Cotton Backpack (150 g/m²)
Välj variant
Fler bilder

PromoColour GRS Recycled Cotton Backpack (150 g/m²)

Art.nr. 403610
Lagersaldo 4999 st i lager Kommande 3000 st den 18-04-2024

WoW! Ryggsäck med dragsko tillverkad i 56% återvunnen bomull och 14% återvunnen polyester (150 g/m²). GRS-certifierad. Total andel återvunnet material: 70%. Kapacitet ca. 8 liter

27,55 kr

Produktfärg: Vit

Tryck
Du får alltid godkänna en skiss och en offert innan beställningen blir bindande.
Material återvunnen bomull;återvunnen polyester
Längd 37 cm
Höjd 41 cm
Vikt 90 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

WoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.

Visa samtliga produkter från WoW

Liknande produkter

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt