Tygpåsar och Tygkassar

I genomsnitt använder varje person 200 plastpåsar per år och 90% av alla plastpåsar används bara en enda gång. Plastpåsar kommer nu att börja kosta pengar då plast är en riktig miljöbov. Tygpåsar kommer alltså användas mer än någonsin.

Kassar med tryck, är den perfekt profilprodukten när du till så låg kostnad som möjligt vill exponera ditt varumärke så många gånger som möjligt.

Tygpåsar ger en bra exponering och din företagslogga syns väl när den bärs omkring. Hos oss väljer du bland flera olika varianter och modeller. Se tillexempel vår populära bomullskasse som är odlad av ekologiskt bomullscanvas.

Vill du att ditt företags logga ska exponeras maximalt och förknippas med en användbar och miljömedveten produkt? Beställ tygpåsar med eget tryck hos WeBrand idag!
ANVÄND TYGPÅSAR OCH TYGKASSAR FÖR MILJÖNS SKULL

Den första juni inträdde nya EU-direktiv vilket innebära att återförsäljare måste ta betalt för plastkassar. I och med direktivet ges en enorm marknadsförings möjlighet eftersom en stor del av konsumenterna sannolikt börjar använda tygpåsar och tygkassar för att inte behöva köpa plastpåsar varje gång de handlar något.

TYGKASSAR MED TRYCK, ETT PERFEKT TILLFÄLLE ATT MARKNADSFÖRA DITT FÖRETAG!

När användandet av tygpåsar ökar ges en unik möjlighet för just ert varumärke att synas i ett sammanhang som förknippas med en god sak. En tygkasse eller tygpåse kommer sannolikt att bäras med överallt. Med din företagslogga tryckt på en tygkasse innebär det att den kommer att synas till och från affären, på stan, i hemmet, på fikaträffen och till många fler ställen.

HUR SKA ER TYGKASSE SE UT?

Vi på WeBrand har många års erfarenhet av profilprodukter med tryck. Vi hjälper dig gärna att ta fram och designa produkter som representerar er företagsprofil på ett bra sätt. Tygpåsar och tygkassar med tryck finns i många olika utföranden. Låt oss hjälpa er med personlig kontakt och service att välja den bästa lösningen för just er.