close

Kassar med tryck

Hos oss kan du designa egna kassar med tryck. I genomsnitt använder varje person 200 plastpåsar per år och 90% av alla plastpåsar används bara en enda gång. Då plastpåsar är dyra används tygpåsar mer än någonsin.

Kassar med tryck, är den perfekta profilprodukten när du till så låg kostnad som möjligt vill exponera ditt varumärke så många gånger som möjligt.

Sortera

Pris

Färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANVÄND TYGPÅSAR OCH TYGKASSAR FÖR MILJÖNS SKULL

Den första juni inträdde nya EU-direktiv vilket innebära att återförsäljare måste ta betalt för plastkassar. I och med direktivet ges en enorm marknadsförings möjlighet eftersom en stor del av konsumenterna sannolikt börjar använda tygpåsar och tygkassar för att inte behöva köpa plastpåsar varje gång de handlar något.

TYGKASSAR MED TRYCK, ETT PERFEKT TILLFÄLLE ATT MARKNADSFÖRA DITT FÖRETAG!

När användandet av tygpåsar ökar ges en unik möjlighet för just ert varumärke att synas i ett sammanhang som förknippas med en god sak. En tygkasse eller tygpåse kommer sannolikt att bäras med överallt. Med din företagslogga tryckt på en tygkasse innebär det att den kommer att synas till och från affären, på stan, i hemmet, på fikaträffen och till många fler ställen.

HUR SKA ER TYGKASSE SE UT?

Vi på WeBrand har många års erfarenhet av profilprodukter med tryck. Vi hjälper dig gärna att ta fram och designa produkter som representerar er företagsprofil på ett bra sätt. Tygpåsar och tygkassar med tryck finns i många olika utföranden. Låt oss hjälpa er med personlig kontakt och service att välja den bästa lösningen för just er.

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt