close

Plånböcker & korthållare med tryck

Söker du en personlig korthållare eller plånbok med gravyr? Plånböcker är en perfekt profilprodukt då alla behöver någonstans att lägga sina kort eller kontanter och tack vare att dom används flitigt så exponeras de därför maximalt.

Hos oss hittar du alla typer av plånböcker, kreditkortshållare, passfodral, reseplånböcker och kortfodral. Alla går att få med eget tryck gravyr eller brodyr. Vårt sortiment av plånböcker är valt med omsorg för att era användare ska få en så positiv upplevelse av ert varumärke som möjligt.

Kolla in våra slitstarka kreditkortshållare i metall eller vår poppulära Swiss peak plånbok som har inbyggt skimming skydd. Vårt sortiment fylls på hela tiden, om du söker en speciell produkt som du inte hittar på vår hemsida, höra av dig vi hjälper dig att ta fram varan.

Plånböcker blir mindre och mindre eftersom användandet av kontanter minskar. Penningpungen är ett minne blott. Men behovet av att lägga våra kort någonstans försvinner inte. WeBrand erbjuder alltid gratis skisser och fri rådgivning Kontakta oss idag för mer information om personliga korthållare och plånbok med gravyr!


Sortera

Pris

Färg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

truck

Snabba leveranser

Vi garanterar snabba och säkra leveranser

money_bag

Konkurrenskraftiga priser

Vi strävar efter att hålla marknadens lägsta priser

image

Gratis skisser

Vi erbjuder alltid fria skisser med gratis korrektur

service

Personlig service

Hos oss har du alltid en personlig kontakt